Sintfeest knalt op de Heeswijk

Onder luid gezang en gedans werd Sinterklaas onthaald op 5 december op de Heeswijk. Niemand minder dan de voorzitter van MSV, Gijsbert Klein, was gekomen om zijn nieuwe aanwinst in het echt te bewonderen.

Gio Pietro

Het duurde even, maar uiteindelijk werd Sinterklaas en voetbalvedette Gio Pietro ontvangen op het schoolplein. Gio moest direct aan de slag met alle handtekeningen, Sinterklaas daarentegen mocht flink wat handjes uitdelen.

De superster kan helaas niet blijven, want hij is hard nodig in het Spaanse elftal. Maar hij had gezien dat er veel potentie zit in het huidige team van MSV dat met ene paar tips deze spelers gegarandeerd kampioen worden.

Groot feest

Binnen werd er nog even flink gefeest in o.a. de gymzaal met alle kleuters en de kinderen van groep 3-4. De kinderen van groep 5 t/m 8 hadden een eigen Sintfeestje in de klassen.