Kan het nog mooier?

Wat een geweldige week hebben we gehad met elkaar. Een week om nooit te vergeten.
Het begon met een geweldige reünie in school en in de tent die door de mannen  van Stam op het plein was gezet. En vanaf de herrieoptocht op maandag is het een groot feest geweest voor de kinderen.

Het is niet mogelijk om alle hoogtepunten te noemen, want het was allemaal even leuk. Misschien toch één bijzondere dag eruit lichten: Dinsdag met de kleuters naar kasteel de Haar en het Maximapark en voor groep 3 t/m 8 de workshops. Een heel gevarieerde doe-dag met o.a. koken op houtvuur, raketten maken en afschieten, fotografie, toneel, trommelen, rappen, striptekenen, graffiti  en dansen. Woensdag hadden we de vossenjacht waar groep 8 zich prima presenteerde.

Donderdag hebben we de feestweek afgesloten met pret op het plein en een blacklight -feest. Er is een prachtige foto van alle leerlingen gemaakt als aandenken die in de hal komt te hangen. Die moet u zeker komen bewonderen na de vakantie.
Wat heeft de commissie van ouders en leerkrachten enorm veel werk verzet om deze week tot een succes te maken. Vooraf en tijdens de feestweek zijn er vele uren in gestoken. Ook heel veel ouders en grootouders hebben aan het succes van de feestweek bijgedragen door groepjes te begeleiden, te rijden naar de bioscoop, te helpen bij de opbouw van pret op het plein en te zorgen voor de gezamenlijke lunch.

Heel, heel veel dank allemaal voor jullie tomeloze inzet. Deze week zal bij de kinderen in hun geheugen gegrift staan. 50 jaar KBs De Heeswijk is niet ongemerkt voorbij gegaan. Op naar de 100 jaar!