Knallend begin van de feestweek

Onder hetr genot van een zonnetje vertrokken op maandag 23 april de kinderen van de Heeswijk vanaf de parkeerplaats van de katholieke kerk naar school in een heuse herrietocht.

Heel Montfoort mag weten dat de Heeswijkschool een halve eeuw bestaat. En dat hebben de mensen geweten. Van achter de ramen kwamen de mensen even kijken naar deze bonte stoet aan gezelligheid.

Op school aangekomen werd na het Heeswijklied de week werkelijk geopend. De kinderen van groep 3 t/m 8 moesten snel de auto in op weg naar de bioscoop in Woerden.
De kleuters echter hadden het vele te druk met allerlei andere zaken. Zo kwam er een echte timmerman op bezoek, ging een mevrouw van de koekjesfabriek alles uitleggen over de lekkerste koekjes. Werd er een echte prinsen en prinssendans aangeleerd dankzij dansjuf Maxime van Maxcdance.

In de feesttent was er een feestvar euh,... feestkalfje en de dierenarts kon ons er alles over vertellen. Maar ook mochten de kinderen bij de brandweer op bezoek. Niet alleen kijken, maar vooral ook aanraken en meemaken! Of wat dacht je van het politiebusje dat vlakbij het speeltuintje stond. De agent vertelde nog dat afgelopen weekend daar echte boeven in gezeten hadden. Maar natuurlijk doet een politieagent veel meer dan dat. Niet alleen leuk, maar vooral ook erg leerzaam.

Hap-Snap

Na zo'n intensieve ochtend krijg je flinke trek. En met zijn allen bleven we lekker op school eten in de feesttent met als toetje een ijsje! En morgen...? Weer feest natuurlijk!