Welkom op de groepspagina van groep 8

Oktober
Met rekenen hebben we het de afgelopen week gehad over optellen en aftrekken van kommagetallen. Om dat eens op een andere manier te oefenen dan het boek of de Snappet had ik de kinderen allemaal een wisselend geldbedrag gegeven. Met een wisbordje en een stift gingen ze op pad om samen met een klasgenootje te kijken wat ze gezamenlijk hadden als ze het bedrag optelden en aftrokken. Ze waren erg actief bezig!

Tijdens de KBW hebben we met tekenen gewerkt aan een spookhuis. Ze kregen een wit blad en wat vloeipapier. Het witte blad maakten ze nat en daarna legden ze het vloeipapier erop. Daarna maakten ze het weer nat. Het vloeipapier had nu kleur afgegeven op het witte blad. Dat was leuk!! De week erna hebben we er spookhuizen op getekend.

Met gym hebben we deze week het chagrijnenspel gedaan. Ze waren verdeeld en drie groepen en met je groepje moest je alle spullen naar de overkant brengen zonder dat er iets of iemand op de vloer kwam. Dat was lastig! Zeker als er daarna ook nog iemand geblinddoekt werd.....

Leerkracht:

Michelle Stalvord