Welkom op de groepspagina van groep 5

Schooljaar 2017-2018 starten we met 23 kinderen. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag werkt juf Trudy. Op dinsdag werkt juf Nathalie in onze klas.

Tijdens de informatie avond heb ik u verteld, hoe belangrijk automatiseren is. Dat betekent dat we op school veel oefenen met bv de tafels. Op school oefenen we de tafels met een dansje of met een bal, Maar het is belangrijk dat de kinderen dit thuis ook oefenen.

Uw kind kan ook oefenen op de site www.tafelsoefenen.nl

Net zo belangrijk is het lezen. Wij lezen iedere dag een half uur met elkaar maar voor de zwakke lezers is dit niet voldoende. Blijf dus thuis ook lezen met uw kind.

We hebben er zin in en gaan er met elkaar een leuk, gezellig en leerzaam jaar van maken! Houd deze klassenpagina in de gaten. Bij het laatste klassennieuws kunt u namelijk foto's zien van verschillende activiteiten.

Leerkracht:

Trudy Blansjaar