50 jaar Heeswijk

KBs De Heeswijk bestaat 50 jaar!

Dit vieren we met een feestweek van 23 t/m 26 april 2018. In deze week worden er allerlei festiviteiten georganiseerd voor de leerlingen. Een kleine greep: Bij de start op maandag zullen we Montfoort laten horen dat we 50 jaar bestaan, op dinsdag zijn er zijn workshops, we bezoeken diverse bedrijven en instellingen in Montfoort, donderdag sluiten we feestelijk af.

Op 20 april, de vrijdag voorafgaand aan de feestweek, houden we een reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten in de school en de feesttent op de speelplaats. Dè gelegenheid om elkaar te ontmoeten en herinneringen op te halen. Het is ondoenlijk om alle oud-leerlingen persoonlijk uit te nodigen, daarom vragen wij u de reünie onder de aandacht te brengen van vrienden en bekenden. We nodigen alle oud-leerlingen uit om zich op te geven via het onderstaande inschrijfformulier. Er wordt een vergoeding van € 7,50 gevraagd, waarvoor u 2 consumpties krijgt en een boekje. U kunt dit bedrag overmaken op: NL21 RABO 0134609778 t.n.v. Kalisto Boeiend Basisonderwijs.

Schrijf je hier direct in!

De aanvangstijden zijn:

18.30 - 20.00 uur voor de schoolverlaters 2010-2017

20.30 - 24.00 uur voor de schoolverlaters 1967-2009

De tijden dat de klasgenoten elkaar kunnen ontmoeten in de lokalen in de school maken we later bekend via deze site.

We hopen op een grote opkomst en een geweldig feest samen!

Namens het team en de voorbereidingscommissie,

Jan Kaarsgaren

locatie-directeur KBs De Heeswijk